http://www.sepertiga.com/


http://www.toko-baju-online.com

Kunci Gitar Manuk Dadali

Kunci Chord Gitar manuk dadali Disini Tempatnya chord lagu indonesia Lirik Manuk Dadali Musik terbaru disertai Dengan Kunci LAGU dan Kumpulan kunci Gitar Manuk Dadali  juga Kord gitar Baik Musik Luar Barat Korea K-pop Manca negara atau lagu Indonesia Manuk Dadali

Kunci Gitar Manuk Dadali

C
Mesat ngapungluhur jauh di awang awang
F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
C F
Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
F
gadang jeung partentang taya badingan nana
C F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
C
Taya karempan ka sieun leber wawanenna

F
Manuk dadali manuk panggagahna
C
Perlambang sakti Indonesia jaya
F
Manuk dadali pang kakoncarana
D7 G7 C
Resep ngahiji rukun sakabehna

C
Hirup sauyunan tara pahirihiri
F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati

Manuk dadali gadung siloka sinatria
C
Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia



 

Blog For kunci chord gitar Blog untuk Belajar kunci lagu chord Gitar 2013 | Pasang Iklan MURAH

All Chords and lyrics are the author's own work and represents their interpretation of the song | privacy-policy